Nieuws op je site maak je nu eenvoudig zelf

Nieuws op je site maak je nu eenvoudig zelf

24-01-2019

Goed nieuws is wel zo fijn! Als je jouw website met een online sitemaker maakt, wil je veel mogelijkheden hebben. Het plaatsen van actuele nieuwsberichten is er zo een. Daarom is het gek dat er bijna nog geen ‘easy sitebuilders’ zijn die zo’n nieuwsmodule aanbieden…

Vers van de pers: de nieuwsmodule van Websitemachine.nl

Op de Websitemachine.nl hou je jouw website met ingang van 2019 fris en fruitig met een hippe nieuwsmodule. Zo plaats je makkelijk nieuwsberichten. De nieuwste berichten verschijnen automatisch op de homepage. Jouw nieuws toon je verder op een heldere overzichtspagina die je berichten automatisch onderverdeeld in subpagina’s als je veel nieuws te melden hebt. Er is ook een archief waar links naar alle nieuwsitems onder elkaar staan.

Flexibel in mogelijkheden

Elke designsfeer die je kiest, toont je actualiteiten anders, dus er is voor elk wat wils. In het content management systeem (CMS) van de Websitemachine kun je verder:

  • Een hoofdafbeelding aan een nieuwsitem toevoegen. Deze wordt automatisch op de juiste maat gemaakt, bij het bericht geplaatst en ook gebruikt in overzichten, in sommige subnavigatie en op de homepage.
  • De hoofdafbeelding van je nieuwsbericht makkelijk verwijderen of vervangen.
  • Een publicatiedatum geven aan elk nieuwsbericht. Data in het verleden of toekomst invullen kan ook.
  • Metagegevens toevoegen voor de vindbaarheid van je bericht via zoekmachines en daarmee je site.
  • In je navigatie de linktekst naar je nieuws zelf bepalen, bijvoorbeeld ‘Nieuws’, ‘Actueel’, ‘Recent’, ‘Captain’s log’, ‘'Evenementen’ of ‘Dagboek’. Wat je maar wilt.

Maak nieuws: doe de demo

Kijk voor een voorbeeld van een nieuwsmodule op websitemachine.nl/maak. Probeer verschillende sferen uit en kies de nieuwsweergave die bij je past. Bewaar of activeer daarna je keuze. Met de kennisbank en zo nodig hulp van een mens zet je jouw site actueel en snel op de kaart!

Veel plezier! Laat je jouw ervaring met deze nieuwsinnovatie weten? Of wil je hulp bij het maken van nieuws? Laat het weten!

menu