Kennisbank | Over ons | Inloggen
Maak een professionele portfoliowebsite

Maak een professionele portfoliowebsite

11-11-2019

Schoenen, woningen of maaltijden – op jouw website bied je mooie dingen aan, voor aansprekende klanten. Zou het niet super zijn als je die ook kunt laten zien? Met de portfoliomodule van Websitemachine.nl kan dat. Jij kiest de afbeeldingen, indeling, het aantal albums en pagina’s en welke lay-out je voor jouw gehele site gebruikt. Zo zien bezoekers in een oogopslag wat jij ze allemaal te bieden hebt op je eigen portfoliowebsite.

De portfoliomodule is een gratis module op jouw website. Je vindt ‘m bovenaan op jouw homepage, als extra tabje. De naam van het tabblad kies je zelf. Net als de hoeveelheid pagina’s, albums en of je wel en geen begeleidende tekst bij het album plaatst.

Technologisch up-to-date

De module is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jouw site beter vindbaar wordt. Ook is de module altijd technologisch up-to-date, want nieuwe snufjes voeren we automatisch door. Wil je op jouw site geen portfolio laten zien? Dan zet je de module gewoon uit.

Wat wil en kun je laten zien?

We hebben de nieuwe module de ‘Portfoliomodule’ genoemd, maar we hadden ‘m natuurlijk ook ‘product-‘, ‘presentatie-’ of ‘logomodule’ kunnen noemen. Want jij bepaalt wat je hier laat zien, waarvoor je de afbeeldingen gebruikt en welke naam de module op jouw site krijgt. Een paar voorbeelden ter inspiratie:

  • Sfeermaker – creëer de juiste sfeer door foto’s te groeperen op de pagina. Leuk als je bijvoorbeeld als bed & breakfast wilt showen wat er in de buurt te doen is of als hovenier klanten wilt inspireren met diverse tuinen. De module past zich automatisch aan het websitethema aan, zodat jouw site altijd één en dezelfde uitstraling heeft.

  • Logo’s – lever je diensten zoals catering, coaching of consultancy? Dan is het lastig om dingen in je portfolio te laten zien. In plaats daarvan kun je ook logo’s van jouw klanten in de module opnemen. En die ordenen in verschillende albums, bijvoorbeeld per klant, event, periode of soort service. Bij elk album kan je een tekst plaatsen. Zo maak je jouw dienstverlening tastbaar.

  • Mobiel visitekaartje – de portfoliomodule is volledig responsive: de indeling past zich vanzelf aan het scherm van je pc, tablet of telefoon aan. Kantel je het device? Dan draait de weergave mee. Bovendien kun je de afbeeldingen swipen en vergroten met je vingers. Ideaal voor een touchscreen!

  • Presentatie – zet het fotoalbum in de presentatiestand wanneer je jouw bedrijf introduceert, producten of diensten toelicht of de voortgang van een project laat zien. Je kunt zoveel albums maken als je wilt, bijvoorbeeld per productserie, klant, medewerker of project. Ook handig als je opeens wat over jouw bedrijf moet vertellen, want je hebt deze mobiele presentatie altijd bij de hand.

Benieuwd hoe de portfoliomodule werkt? Probeer de demo