Kennisbank | Over ons | Inloggen
‘Beste koop’ om een website te maken

‘Beste koop’ om een website te maken

26-10-2018

Begin oktober heeft het keuzehulpplatform ZoKiesJe.nl online websitemakers vergeleken. Websitemachine.nl kwam daarbij als beste koop uit de resultaten. Mogen we dat zeggen? Ja dat mag, want wij bieden de beste verhouding van kwaliteit en prijs laughing
Gelet op wat je er mee kunt maken én er voor krijgt in combinatie met de support en kosten scoren we uitstekend. En onze website builder is eigenlijk pas net in de lucht!

Site bouwen kan simpel

Het vergelijkend onderzoek helpt je om simpel de passende webbouwkeuze te maken. De keuze die je nu maakt, moet natuurlijk ook het liefst blijvend goed zijn. Wat wij al wisten, is dat er enorme verschillen zijn in werkbaarheid, support en mogelijkheden. Het is alleen echt moeilijk om precies te achterhalen wat je nu krijgt voor welk geld. En dat terwijl je je website juist zo simpel mogelijk wilt maken.

Met deze onderzoeksconclusies zijn wij enorm blij:

“Alleen Websitemachine.nl biedt al op de homepage een live demo zónder account waarbij je direct je eigen ontwerp kunt zien én bewaren voor later.”

“Als enige maak je daar ook je eigen site door met drie elementen te spelen en te kiezen: thema, lay-out en lettertypesets.”

Fijne site maken beloond

Het team van Websitemachine.nl heeft niet voor niets haar tanden gezet in alle mogelijke wensen en vragen. ‘Mensen helpen om zélf simpel en transparant een fijne site te laten maken’ is onze missie. Erg leuk om te zien dat Websitemachine.nl direct is beloond in deze zakelijke vergelijking.

Bekijk de volledige onderzoeksresultaten