Kennisbank | Over ons | Inloggen

Website maken voor dummies in 3 stappen

Combineer een indeling met een sfeer en lettertypes:

Kies een indeling
Kies een thema
Kies lettertypes
mockup-laptop
mockup-mobile

Jouw selectie

Indeling: Jump
Thema: Basis
Lettertype: Podkova

Maak indruk met een joekel van een slider over de gehele breedte van het venster.

Bijzonderheden:

- Slider
- Nieuws: 2 items onder de homepage tekst
- Portfolio: 12 afbeeldingen per pagina, over de breedte van het venster

Random website generator
Verras me!

Direct bestellen
Je kunt het uiterlijk van je website wijzigen wanneer je wilt, zelfs als je site al online is.

Een website-as-a-service is een manier om een website snel en eenvoudig te maken zonder dat je veel technische kennis nodig hebt. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, maar één populaire oplossing is de Websitemachine.

De Websitemachine is een gebruiksvriendelijk platform waarmee je een professioneel uitziende website kunt bouwen zonder enige codering of programmeren. Het biedt een scala aan sjablonen en tools waarmee je eenvoudig je website kunt personaliseren en aanpassen.

Om te beginnen met de Websitemachine, kun je kiezen voor een sjabloon en deze aanpassen aan jouw wensen met een thema en lettertypes naar keuze. Hierna moet je een domeinnaam kiezen en een account aanmaken. Dan kan je foto's, tekst, knoppen en andere elementen eenvoudig toevoegen of verwijderen.

Eenmaal klaar met het ontwerp, kun je eenvoudig de website publiceren. Je website wordt automatisch geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google, en is direct beschikbaar op het internet.

Websitemachine biedt ook een aantal handige extra's, zoals een Bestelformulier-optie waarmee je een eenvoudig winkeltje kunt maken, en de mogelijkheid om contactformulieren toe te voegen.

Samenvattend: met de Websitemachine kun je een professionele website maken zonder enige technische vaardigheden. Het platform biedt veel flexibiliteit en opties om jouw website aan te passen. Het is een geweldige oplossing voor beginners die een eigen website willen maken.