Kennisbank | Over ons | Inloggen

Inspiratie voor je website

Laat je hier inspireren. Kijk eens naar de combinaties en invulling op deze recente 'machine-sites' en ga dan zelf aan de slag. Er zijn al meer dan 1200 combinaties mogelijk! Wie weet ben jij binnenkort Website van de Week.

Vakantievieren in La bella Italia Vakantievieren in La bella Italia

Spreekt jullie machine ook Italiaans? Non ancora, mi dispiace, maar je kunt er wel al Italiaanse websites mee publiceren. casavacanzebasilicata.it is de Italiaanse variant van huishurenitalie.nl

06-02-2024
Krachtige site voor een bekend gezicht Krachtige site voor een bekend gezicht

We hadden de eer actrice Urmie Plein te assisteren en maatwerk toe te passen op haar Websitemachine website. Bekijk haar CV, acteerwerk en showreels op urmieplein.nl

09-01-2024
Inclusie gaat niet vanzelf Inclusie gaat niet vanzelf

Daarom heeft Synclusie - naast een goed verhaal - een sterke website om het te vertellen. Wees welkom op deze frisse Machine-site.

09-01-2024
Zakendoen met ZoOnderneemJe.nl Zakendoen met ZoOnderneemJe.nl

Dat is toch een compliment voor onze websiteservice dat een ondernemersplatform met verstand van zaken kiest voor de makkelijke Websitemachine! ZoOnderneemJe.nl maakt slim gebruik van de subpagina’s door deze als contentrubrieken toe te passen. Zo vind elke ondernemer snel de weg naar succes door het juiste ondernemersadvies. Van marketing tot financiën en van bedrijfsplanning tot regelgeving.

08-11-2023
Vakantie in Italië Vakantie in Italië

Natuur, authenticiteit, lekker lokaal eten, de zee op 2.5 km afstand, de prachtige bloemenrivièra, Middeleeuwse dorpjes, weekmarkten, shoppen in San Remo, wandelen, fietsen en de mogelijkheid om je Italiaans te oefenen. JP is er al een paar keer geweest en beveelt Agriturismo Cà di Ughi van harte aan.

25-09-2023
Nieuwe website Top Heftruck Opleidingen voor new business Nieuwe website Top Heftruck Opleidingen voor new business

De meest persoonlijke opleider voor heftruck- en hoogwerkeropleidingen heeft duidelijk oog voor machines en veiligheid. In korte tijd is de oude ‘mijndomein’-site in een een nieuwe moderne stijl overgezet naar Topheftruckopleidingen.nl. Bekijk het heldere menu voor alle opleidingen, recensies en referenties. De portfolio-module zal vast new business opleveren!

15-09-2023
Een sterke site met een gezond verhaal Een sterke site met een gezond verhaal

Dat is de website van Train2B, het bedrijf van Personal Trainer Matthijs van der Gugten. Matthijs gebruikt een verfrissende en holistische aanpak: een gezond èn optimistisch leven.

19-06-2023
Een luchtige site voor Arenapark Hilversum Een luchtige site voor Arenapark Hilversum

De nieuwe website van Arenapark Hilversum is live en ze zijn ontzettend blij met het resultaat. Arenapark gebruikte de Websitemachine al als CMS voor hun maatwerk-site. Nu zijn ze overgestapt naar een 'Machine-site'.  Het fijne hiervan is dat de technologie achter de website zo geavanceerd is dat deze nooit verouderd raakt.

09-05-2023
Een mooie review van BlogReview.nl Een mooie review van BlogReview.nl

Blogreview.nl geeft reviews en informatie over allerlei producten, diensten en bedrijven. Deze originele reviewwebsite maakt gebruik van ons nieuwste thema Dark Mode samen met de kersverse lettertype-combinatie Lobster en Rajdhani. Het platform met beoordelingen maakt handig gebruik van de blogmodule voor alle reviews in blogvorm zodat bezoekers makkelijk onder elke review kunnen reageren. Daarnaast hebben gastbijdragen een plek gekregen met de nieuwsmodule. Met maatwerk zijn de logo-kleuren doorgevoerd in verschillende stijlelementen van de website. Wij geven 5 sterren!

21-03-2023
Educatief platform ZoLeerJe.nl Educatief platform ZoLeerJe.nl

Je kunt nog veel meer leren dan een website maken op ZoLeerJe.nl: het educatieve platform om slimmer en beter te worden. De website maakt slim gebruik van interne links vanuit categorieën naar relevante berichten in de Nieuwsmodule van de Websitemachine. Zo lees je makkelijk over het leren van een vak, taal of sport maar ook over vaardigheden, competenties en de handigste leertips. Elke 'leer'-categorie vermeld ook steeds meer opleidingen, cursussen, workshops en trainingen.

24-01-2023
Eetcafé de Eend Loosdrecht Eetcafé de Eend Loosdrecht

Eetcafé de Eend heeft ondanks het flink diverse aanbod - van niet alleen culinaire lekkernijen - toch een heel overzichtelijke website gemaakt met de Websitemachine. Doordat er een reservering-widget van Guestplan (#nospon) is toegevoegd, kun je makkelijk een tafeltje reserveren.

16-11-2022
Kerkcafé Blaricum Kerkcafé Blaricum

Het Kerkcafé Blaricum gebruikt de Nieuwsmodule als een agenda voor publicatie van hun bijeenkomsten op het raakvlak van geloof en samenleving. Overzichtelijk voor aankomende evenementen en gelijk een automatisch archief.

08-11-2022
Reisgids Baas in Rome Reisgids Baas in Rome

Als je naar Roma gaat en er zeker van wilt zijn dat je de highlight ziet, boek dan een rondleiding bij Mario, Baas in Rome. Samen met de meest Italiaanse Nederlander die we kennen de stad verkennen, dat is Rome zien als een Baas!

13-10-2022
Fris, Accuraat, Betrouwbaar Website voor schoonmaakbedrijf

FAB Schoonmaakbedrijf is overgestapt van een maatwerk-site naar een Websitemachine-site, met behoud van uitstraling. FAB staat voor Fris, Accuraat, Betrouwbaar: net als onze websites dus eigenlijk 👍đŸŧ

13-10-2022
Verzorgde website ZoZorgJe.nl Verzorgde website ZoZorgJe.nl

Dit sociale platform legt de focus op de best mogelijke zorg. Zorg hebben we allemaal nodig: voor onszelf, onze naasten en voor de maatschappij. De originele zorginformatie voor elke levensfase levert zo een bijdrage aan gezondheid, (mantel)zorg, welzijn, ouderschap én duurzaamheid. ZoZorgJe.nl maakt handig gebruik van de Nieuwsmodule en laat daar categoriepagina’s naar verwijzen. Bezoekers zijn zo in 2 klikken bij een gewenst artikel.

05-10-2022
ZoReisJe.nl helpt je op weg ZoReisJe.nl helpt je op weg

Alles over reizen vind je nu op het reisplatform ZoReisJe.nl. Deze Machine-site combineert de nieuws- en blogfunctie tot een aantrekkelijke online reisgids. Een slimme vondst is om op een verzamelpagina naar de verschillende blogs te verwijzen. Zo reis je ook makkelijk door deze leuke, informatieve website.

08-06-2022
Geld besparen is topsport Geld besparen is topsport

We zijn steeds zuiniger op onze centen! Het gloednieuwe en daardoor zeer actuele platform ZoBespaarJe.nl weet hoe de voordelige hazen lopen. De site met bespaartips maakt handig gebruik van ons CMS en profiteert bewust van de scherpe prijsstelling van het abonnement. Niet voor niets zien zij slim een website maken als topsport, en dat gaat goed met onze voordelige Websitemachine. Neem een kijkje en profiteer ook.

28-03-2022
Woonplatform ZoWoonJe.nl Woonplatform ZoWoonJe.nl

Wonen doen we allemaal. Daarom is leesvoer over plezierig wonen erg populair. Het woonplatform ZoWoonJe.nl van ROAR online marketing communicatie biedt nuttige woonartikelen die bijdragen aan meer woonplezier. Extra handig is het gebruik van de subpagina’s van de Websitemachine voor de verschillende woonruimtes in huis. Voor digitaliseren van het logo werd maatwerk ingeschakeld.

22-02-2022
Gas besparen website Snel een website starten over gas besparen

Ondernemers spelen graag in op bewegingen in de markt. Ook installatiebedrijven op de gasmarkt - of beter, de gasbespaarmarkt. Zoals geadverteerd is de Websitemachine ideaal om snel te kunnen starten met een nieuwe dienst. Gasbesparen.nu is daar een goed voorbeeld van. Van idee tot realisatie in recordtijd!

17-11-2021
Community ZoMaakJe.nl Community ZoMaakJe.nl

Weet je even niet hoe je iets moet maken? De groeiende community ZoMaakJe.nl van ROAR online marketing communicatie helpt je op weg. Knutsel, klus en creëer er maar op los en deel er ook je kennis! Met de nieuwe tools van de Websitemachine is er steeds meer interactie mogelijk.

09-11-2021
Keuzeplatform ZoKiesJe.nl Keuzeplatform ZoKiesJe.nl

Weet jij altijd welke oplossingen het beste bij je persoonlijke wensen en situatie passen? Lees op ZoKiesJe.nl meer over keuzefactoren, aanbodvormen én waar je de beste keuzes maakt. ROAR online marketing communicatie weet met dit idee de Websitemachine slim toe te passen met de Nieuwmodule en aparte startpagina’s per categorie. De site trekt dan ook de meeste bezoekers.

09-11-2021
Last minute kamperen op de Veluwe Last minute kamperen op de Veluwe

Stel, het is mooi weer en je hebt een prachtige plek op de Veluwe. Dan bedenk je 's ochtends dat je wel een camping kunt beginnen. Met de Websitemachine heb je nog vòòr de lunch de site in de lucht, en kun je de rest van de dag besteden aan belangrijke dingen. Of lekker in de zon zitten ☀ī¸

10-06-2021
De lekkerste asperge-website van midden-Nederland De lekkerste asperge-website van midden-Nederland

De familie Buijs is de enige aspergeteler in de provincie Utrecht. Ze kweken de asperges op natuurlijke wijze tot een sterke, gezonde groente. Elk voorjaar is er een (digitale) 'run' op asperges. De snelle Machine-site aspergesutrecht.nl kan de piekbelasting van iedereen die wil bestellen makkelijk aan.

08-06-2021
MB Kinder- en Jeugdpsychologie Website voor Kinder- en Jeugdpsychologie

De Kinder- en Jeugdpsychologiepraktijk van Manita Buitenweg geeft op professionele wijze invulling aan hun Websitemachine-site. Duidelijke informatie, overzichtelijk gepresenteerd, mooi, en toch vrolijk!

02-03-2021
Evie Mol Schilderkunst Portfoliowebsite voor creatief werk

Kunstenaar Evie Mol gebruikt haar website met portfoliofunctie voor het etaleren van haar schilderijen en promoten van workshops. Neem een kijkje op haar inspirerende website.

16-02-2021
Drie generaties kennis en ervaring Website tuincentrum en kwekerij

Naardenplant gebruikt een website van de Websitemachine voor het etaleren van hun kennis over bomen en planten. En natuurlijk gebruiken ze de Nieuwsmodule om te communiceren over seizoensaanbiedingen en acties.
(nog deels onder constructie)

09-12-2020
Versjes van Anna Laat je bemoedigen met een Versje van Anna

Elke vrijdagochtend een speciaal versje in je mailbox. Of een versje met een bijzondere, originele opmaak aan de muur (ook aardig om cadeau te geven): Anna de Swart presenteert haar werk met de Portfoliomodule.

17-11-2020
Muziek zit in iedereen! Muziek zit in iedereen!

Muziek maken is makkelijk en leuk! Net als een website maken met de Websitemachine dus eigenlijk 😉

Van muziek hebben wij niet veel verstand. Daarvoor moet je bij Muziekpraktijk Tessa Rouvoet zijn.

16-10-2020
Lokale politiek Nieuwe website Hart voor Hilversum

We zijn reuze trots dat de lokale politieke partij Hart voor Hilversum heeft gekozen voor een website van de Websitemachine. Dat scheelt ze een hoofdpijndossier 😉

Angelika Pelsink, voorzitter: "Wat werkt dat makkelijk! de #websitemachine! We zijn blij met het resultaat, een prettige, goed werkbare website. Nog blijer zijn we met JP die altijd klaarstaat en de zaken in goede banen leidt".

- lees meer Reviews

08-09-2020
Portfolio met creatief werk Portfoliowebsite met creatief werk

Onze eigen 'chef creatiewerkplaats' Cathy heeft een portfoliowebsite gemaakt met de Websitemachine om haar logo's, huisstijlen en mooi vormgegeven websites te etaleren.

21-08-2020
Autobedrijf Heijwegen Techniek Autobedrijf Heijwegen Techniek

Als autobedrijf heb je een goede website nodig. Natuurlijk moet je goed vindbaar zijn en het is ook handig als je acties of aanbiedingen kunt publiceren. Dat kan snel en eenvoudig met de ingebouwde nieuwsmodule van Websitemachine.

15-05-2020
Schoonheidssalon Dominique Een mooi verzorgde website voor Dominique

Een verzorgd uiterlijk is belangrijk, daar weet Dominique alles van.

Als je een prachtig kleurenpalet combineert met een geweldige achtergrondfoto in de bijzondere poster-layout krijg je de website van Schoonheidssalon Dominique.

01-05-2020
Website van de Week: aansprekendschrijven.nl Website van de Week: aansprekendschrijven.nl

Bureau Aansprekend Schrijven richt zich op schrijfcoaching voor bestuurders, managers, professionals en zelfstandigen die manieren zoeken om hun boodschap via het geschreven woord aansprekend over te brengen.
Veronica Waleson nodigt je uit om al schrijvende een nieuwe wereld te ontdekken, om de woorden te vinden die passend en aansprekend zijn en daarom gelezen willen worden.

04-06-2019
Website van de Week: hangloose-ict-consultancy.nl Website van de Week: Hang Loose ICT Consultancy

Hang Loose ICT Consultancy is een van de eerste klanten van de Websitemachine. Patrick is technisch, kritisch en analytisch. Hij helpt ons door geregeld feedback te geven zodat we ons product kunnen verbeteren. Bekijk zijn creatief gebruik van de nieuwsmodule.

“Ontwerpfabriek heeft mij fantastisch geholpen om mijn website en emailconfiguratie snel op orde te krijgen. En dat allemaal op basis van de nieuwe Websitemachine!" - Patrick van der Knaap

10-05-2019
Website van de Week: pedicurepraktijk-promari.nl Website van de week: Inspiratie pedicure website

Mendy werkt als ambulant pedicure in de regio Utrecht. Haar kwaliteiten zijn erkend door ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures. De combinatie van regionale acquisitie met promotieflyers en haar goed gevulde website zorgde voor een vliegende start van haar pedicurepraktijk.

01-05-2019
Demosite: Screen & Project Website met indeling Screen met thema Project

Een van onze favoriete combinaties: indeling Screen met thema Project. Bekijk de demosite in deze samenstelling.

20-04-2019
Website van de Week: Professioneel fotograaf Website van de week: Professioneel fotograaf

Sinds kort maak je ook fotoalbums met de Websitemachine. Professioneel fotograaf Lieke van Mil heeft daar als eerste een prachtige portfoliowebsite mee ingericht.

17-04-2019
Website van de Week: kinderbril.com Website van de week: kinderbril.com

Een initiatief van Buffing Optiek (Hilversum / Loosdrecht). Ouderwetse kwaliteit en de modernste techniek - op maat voor de jongste oogjes. Gaat dat zien 👀

04-04-2019
Coachingspraktijk Intuïtief CMS en fijne opties

"Leuk al die nieuwe opties die er steeds bij komen. Het werkt voor mij als leek heel intuïtief en het is daardoor erg makkelijk in gebruik" - Renske van de Kar

17-04-2018
Maak zelf een inspirerende website