Kennisbank | Over ons | Inloggen

Inspiratie voor je website

Laat je hier inspireren. Kijk eens naar de combinaties en invulling op deze recente 'machine-sites' en ga dan zelf aan de slag. Er zijn al meer dan 1200 combinaties mogelijk! Wie weet ben jij binnenkort Website van de Week.

Last minute kamperen op de Veluwe Last minute kamperen op de Veluwe

Stel, het is mooi weer en je hebt een prachtige plek op de Veluwe. Dan bedenk je 's ochtends dat je wel een camping kunt beginnen. Met de Websitemachine heb je nog vòòr de lunch de site in de lucht, en kun je de rest van de dag besteden aan belangrijke dingen. Of lekker in de zon zitten ☀️

10-06-2021
De lekkerste asperge-website van midden-Nederland De lekkerste asperge-website van midden-Nederland

De familie Buijs is de enige aspergeteler in de provincie Utrecht. Ze kweken de asperges op natuurlijke wijze tot een sterke, gezonde groente. Elk voorjaar is er een (digitale) 'run' op asperges. De snelle Machine-site aspergesutrecht.nl kan de piekbelasting van iedereen die wil bestellen makkelijk aan.

08-06-2021
MB Kinder- en Jeugdpsychologie Website voor Kinder- en Jeugdpsychologie

De Kinder- en Jeugdpsychologiepraktijk van Manita Buitenweg geeft op professionele wijze invulling aan hun Websitemachine-site. Duidelijke informatie, overzichtelijk gepresenteerd, mooi, en toch vrolijk!

02-03-2021
Evie Mol Schilderkunst Portfoliowebsite voor creatief werk

Kunstenaar Evie Mol gebruikt haar website met portfoliofunctie voor het etaleren van haar schilderijen en promoten van workshops. Neem een kijkje op haar inspirerende website.

16-02-2021
Drie generaties kennis en ervaring Website tuincentrum en kwekerij

Naardenplant gebruikt een website van de Websitemachine voor het etaleren van hun kennis over bomen en planten. En natuurlijk gebruiken ze de Nieuwsmodule om te communiceren over seizoensaanbiedingen en acties.
(nog deels onder constructie)

09-12-2020
Versjes van Anna Laat je bemoedigen met een Versje van Anna

Elke vrijdagochtend een speciaal versje in je mailbox. Of een versje met een bijzondere, originele opmaak aan de muur (ook aardig om cadeau te geven): Anna de Swart presenteert haar werk met de Portfoliomodule.

17-11-2020
Muziek zit in iedereen! Muziek zit in iedereen!

Muziek maken is makkelijk en leuk! Net als een website maken met de Websitemachine dus eigenlijk 😉

Van muziek hebben wij niet veel verstand. Daarvoor moet je bij Muziekpraktijk Tessa Rouvoet zijn.

16-10-2020
Lokale politiek Nieuwe website Hart voor Hilversum

We zijn reuze trots dat de lokale politieke partij Hart voor Hilversum heeft gekozen voor een website van de Websitemachine. Dat scheelt ze een hoofdpijndossier 😉

Angelika Pelsink, voorzitter: "Wat werkt dat makkelijk! de #websitemachine! We zijn blij met het resultaat, een prettige, goed werkbare website. Nog blijer zijn we met JP die altijd klaarstaat en de zaken in goede banen leidt".

- lees meer Reviews

08-09-2020
Portfolio met creatief werk Portfoliowebsite met creatief werk

Onze eigen 'chef creatiewerkplaats' Cathy heeft een portfoliowebsite gemaakt met de Websitemachine om haar logo's, huisstijlen en mooi vormgegeven websites te etaleren.

21-08-2020
Autobedrijf Heijwegen Techniek Autobedrijf Heijwegen Techniek

Als autobedrijf heb je een goede website nodig. Natuurlijk moet je goed vindbaar zijn en het is ook handig als je acties of aanbiedingen kunt publiceren. Dat kan snel en eenvoudig met de ingebouwde nieuwsmodule van Websitemachine.

15-05-2020
Schoonheidssalon Dominique Een mooi verzorgde website voor Dominique

Een verzorgd uiterlijk is belangrijk, daar weet Dominique alles van.

Als je een prachtig kleurenpalet combineert met een geweldige achtergrondfoto in de bijzondere poster-layout krijg je de website van Schoonheidssalon Dominique.

01-05-2020
Website van de Week: aansprekendschrijven.nl Website van de Week: aansprekendschrijven.nl

Bureau Aansprekend Schrijven richt zich op schrijfcoaching voor bestuurders, managers, professionals en zelfstandigen die manieren zoeken om hun boodschap via het geschreven woord aansprekend over te brengen.
Veronica Waleson nodigt je uit om al schrijvende een nieuwe wereld te ontdekken, om de woorden te vinden die passend en aansprekend zijn en daarom gelezen willen worden.

04-06-2019
Website van de Week: hangloose-ict-consultancy.nl Website van de Week: Hang Loose ICT Consultancy

Hang Loose ICT Consultancy is een van de eerste klanten van de Websitemachine. Patrick is technisch, kritisch en analytisch. Hij helpt ons door geregeld feedback te geven zodat we ons product kunnen verbeteren. Bekijk zijn creatief gebruik van de nieuwsmodule.

“Ontwerpfabriek heeft mij fantastisch geholpen om mijn website en emailconfiguratie snel op orde te krijgen. En dat allemaal op basis van de nieuwe Websitemachine!" - Patrick van der Knaap

10-05-2019
Website van de Week: pedicurepraktijk-promari.nl Website van de week: Inspiratie pedicure website

Mendy werkt als ambulant pedicure in de regio Utrecht. Haar kwaliteiten zijn erkend door ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures. De combinatie van regionale acquisitie met promotieflyers en haar goed gevulde website zorgde voor een vliegende start van haar pedicurepraktijk.

01-05-2019
Demosite: Screen & Project Website met indeling Screen met thema Project

Een van onze favoriete combinaties: indeling Screen met thema Project. Bekijk de demosite in deze samenstelling.

20-04-2019
Website van de Week: Professioneel fotograaf Website van de week: Professioneel fotograaf

Sinds kort maak je ook fotoalbums met de Websitemachine. Professioneel fotograaf Lieke van Mil heeft daar als eerste een prachtige portfoliowebsite mee ingericht.

17-04-2019
Website van de Week: kinderbril.com Website van de week: kinderbril.com

Een initiatief van Buffing Optiek (Hilversum / Loosdrecht). Ouderwetse kwaliteit en de modernste techniek - op maat voor de jongste oogjes. Gaat dat zien 👀

04-04-2019
Coachingspraktijk Intuïtief CMS en fijne opties

"Leuk al die nieuwe opties die er steeds bij komen. Het werkt voor mij als leek heel intuïtief en het is daardoor erg makkelijk in gebruik" - Renske van de Kar

17-04-2018
Maak zelf een inspirerende website
menu