Inspiratie voor je website

Laat je hier inspireren. Kijk eens naar de combinaties en invulling op deze recente 'machine-sites' en ga dan zelf aan de slag. Er zijn al meer dan 1200 combinaties mogelijk! Wie weet ben jij binnenkort Website van de Week.

Muziek zit in iedereen! Muziek zit in iedereen! Muziekpraktijk Tessa Rouvoet

Muziek maken is makkelijk en leuk! Net als een website maken met de Websitemachine dus eigenlijk 😉

Van muziek hebben wij niet veel verstand. Daarvoor moet je bij Muziekpraktijk Tessa Rouvoet zijn.

16-10-2020
Lokale politiek Lokale politiek

We zijn reuze trots dat de lokale politieke partij Hart voor Hilversum heeft gekozen voor een website van de Websitemachine. Dat scheelt ze een hoofdpijndossier 😉

Angelika Pelsink, voorzitter: "Wat werkt dat makkelijk! de #websitemachine! We zijn blij met het resultaat, een prettige, goed werkbare website. Nog blijer zijn we met JP die altijd klaarstaat en de zaken in goede banen leidt".

08-09-2020
Portfolio met creatief werk Portfolio met creatief werk

Onze eigen 'chef creatiewerkplaats' Cathy heeft een portfoliowebsite gemaakt met de Websitemachine om haar logo's, huisstijlen en mooi vormgegeven websites te etaleren.

21-08-2020
Autobedrijf Heijwegen Techniek Autobedrijf Heijwegen Techniek

Als autobedrijf heb je een goede website nodig. Natuurlijk moet je goed vindbaar zijn en het is ook handig als je acties of aanbiedingen kunt publiceren. Dat kan snel en eenvoudig met de ingebouwde nieuwsmodule van Websitemachine.

15-05-2020
Schoonheidssalon Dominique Schoonheidssalon Dominique

Als je een prachtig kleurenpalet combineert met een geweldige achtergrondfoto in de bijzondere poster-layout krijg je de site van Schoonheidssalon Dominique.

01-05-2020
Website van de Week: aansprekendschrijven.nl Website van de Week: aansprekendschrijven.nl

Bureau Aansprekend Schrijven richt zich op schrijfcoaching voor bestuurders, managers, professionals en zelfstandigen die manieren zoeken om hun boodschap via het geschreven woord aansprekend over te brengen.
Veronica Waleson nodigt je uit om al schrijvende een nieuwe wereld te ontdekken, om de woorden te vinden die passend en aansprekend zijn en daarom gelezen willen worden.

04-06-2019
Website van de Week: hangloose-ict-consultancy.nl Hang Loose ICT Consultancy

Hang Loose ICT Consultancy is een van de eerste klanten van de Websitemachine. Patrick is technisch, kritisch en analytisch. Hij helpt ons door geregeld feedback te geven zodat we ons product kunnen verbeteren. Bekijk zijn creatief gebruik van de nieuwsmodule.

“Ontwerpfabriek heeft mij fantastisch geholpen om mijn website en emailconfiguratie snel op orde te krijgen. En dat allemaal op basis van de nieuwe Websitemachine!" - Patrick van der Knaap

10-05-2019
Website van de Week: pedicurepraktijk-promari.nl Inspiratie pedicure website

Mendy werkt als ambulant pedicure in de regio Utrecht. Haar kwaliteiten zijn erkend door ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures. De combinatie van regionale acquisitie met promotieflyers en haar goed gevulde website zorgde voor een vliegende start van haar pedicurepraktijk.

01-05-2019
Demosite: Screen & Project Website met indeling Screen met thema Project

Een van onze favoriete combinaties: indeling Screen met sfeer Project. Bekijk de demosite in deze samenstelling.

20-04-2019
Website van de Week: liekevanmil.nl #Websitemachine portoliowebsite van de week: liekevanmil.nl

Sinds kort maak je ook fotoalbums met de Websitemachine. Professioneel fotograaf Lieke van Mil heeft daar als eerste een prachtige portfoliowebsite mee ingericht.

17-04-2019
Website van de Week: kinderbril.com #Websitemachine website van de week: kinderbril.com

Een initiatief van Buffing Optiek (Hilversum / Loosdrecht). Ouderwetse kwaliteit en de modernste techniek - op maat voor de jongste oogjes. Gaat dat zien 👀

04-04-2019
Karcoaching.nl Karcoaching.nl

"Leuk al die nieuwe opties die er steeds bij komen. Het werkt voor mij als leek heel intuïtief en het is daardoor erg makkelijk in gebruik"
Bekijk de site van Karcoaching.nl / Renske van de Kar

17-04-2018
Maak zelf een inspirerende website
menu denominational-balanced