Inspiratie voor je website

Laat je hier inspireren voor jouw unieke website met de indeling, sfeer en de lettertypeset die bij jouw, je bedrijf of project past. Er zijn al meer dan 1200 combinaties mogelijk!

Kijk eens naar de combinaties en invulling op deze recente websitemachine-sites en ga dan zelf aan de slag. Wie weet ben jij binnenkort Website van de Week!

Website van de Week: aansprekendschrijven.nl Website van de Week: aansprekendschrijven.nl

Bureau Aansprekend Schrijven richt zich op schrijfcoaching voor bestuurders, managers, professionals en zelfstandigen die manieren zoeken om hun boodschap via het geschreven woord aansprekend over te brengen.
Veronica Waleson nodigt je uit om al schrijvende een nieuwe wereld te ontdekken, om de woorden te vinden die passend en aansprekend zijn en daarom gelezen willen worden.

04-06-2019
Website van de Week: hangloose-ict-consultancy.nl Hang Loose ICT Consultancy

Hang Loose ICT Consultancy is een van de eerste klanten van de Websitemachine. Patrick is technisch, kritisch en analytisch. Hij helpt ons door geregeld feedback te geven zodat we ons product kunnen verbeteren. Bekijk zijn creatief gebruik van de nieuwsmodule.

“Ontwerpfabriek heeft mij fantastisch geholpen om mijn website en emailconfiguratie snel op orde te krijgen. En dat allemaal op basis van de nieuwe Websitemachine!" - Patrick van der Knaap

10-05-2019
Website van de Week: pedicurepraktijk-promari.nl Inspiratie pedicure website

Mendy werkt als ambulant pedicure in de regio Utrecht. Haar kwaliteiten zijn erkend door ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures. De combinatie van regionale acquisitie met promotieflyers en haar goed gevulde website zorgde voor een vliegende start van haar pedicurepraktijk.

01-05-2019
Demosite: Screen & Project Website met indeling Screen met thema Project

Een van onze favoriete combinaties: indeling Screen met sfeer Project. Bekijk de demosite in deze samenstelling.

20-04-2019
Website van de Week: liekevanmil.nl #Websitemachine portoliowebsite van de week: liekevanmil.nl

Sinds kort maak je ook fotoalbums met de Websitemachine. Professioneel fotograaf Lieke van Mil heeft daar als eerste een prachtige portfoliowebsite mee ingericht.

17-04-2019
Website van de Week: kinderbril.com #Websitemachine website van de week: kinderbril.com

Een initiatief van Buffing Optiek (Hilversum / Loosdrecht). Ouderwetse kwaliteit en de modernste techniek - op maat voor de jongste oogjes. Gaat dat zien 👀

04-04-2019
Karcoaching.nl Karcoaching.nl

"Leuk al die nieuwe opties die er steeds bij komen. Het werkt voor mij als leek heel intuïtief en het is daardoor erg makkelijk in gebruik"
Bekijk de site van Karcoaching.nl / Renske van de Kar

17-04-2018
menu