Kennisbank | Over ons | Inloggen

Je eigen website publiceren

Je kunt op Websitemachine.nl een voorbeeldwebsite aanpassen, bewaren en later weer verdergaan. De voorbeeldwebsite aanpassen en bewaren is gratis en vrijblijvend. Je kiest zelf of je de website bestelt, en met welke domeinnaam. Daarna kun je de website vullen met je eigen inhoud.

1 - Maak een voorbeeldsite

Kies geheel vrijblijvend je indeling, sfeer en lettertypes. De volgorde van deze keuze maakt niet uit. Je kunt deze stap ook overslaan en de site later samenstellen of veranderen vanuit je account.
Optioneel: bewaar je gemaakte keuzes door je mailadres achter te laten voor je unieke link.

2 - Check domeinnaam en bestel

Controleer met onze tool of de domeinnaam die je wilt gebruiken beschikbaar is. Vul je gegevens in en bestel de site. Na ontvangst van je betaling registreren we de domeinnaam op jouw (bedrijfs)naam en zetten we de website voor je klaar. Je ontvangt snel (meestal binnen 1,5 uur) gegevens om je e-mail in te stellen en in te loggen.

3 - Publiceer je website

Vul de site eenvoudig met tekst en foto's. Je kunt je eigen pagina's maken of de bestaande voorbeeldpagina's aanpassen. Als je tevreden bent, publiceer je de website. Vanaf nu is je website in de hele wereld te zien. En natuurlijk kun je de inhoud en het uiterlijk van je site elk moment aanpassen.

 

 

Website verhuizen

Een bestaande domeinnaam of website verhuizen naar de Websitemachine kan ook. Hoe dat werkt leggen we uit op deze pagina: Je bestaande domeinnaam of website verhuizen

 

Domeinnaam verhuizen naar de Websitemachine