Kennisbank | Over ons | Inloggen

Websitemachine klantenservice: hulp van een mens

Er werken geen robots of chatbots bij onze klantenservice. Neem contact op met een mens via e-mail klantenservice@ontwerpfabriek.com of  bel 035 80 80 256*.
Al je vragen zijn van harte welkom!

Ons adres: Van Riebeeckweg 2, 1212 EL Hilversum

Klantenservice van een echt mens

* Onze tijd is kostbaar. Oproepen van anonieme nummers worden niet beantwoord en callcenters worden tot Sint Juttemis in de wacht gezet.

 

Over ons

De Websitemachine is ontwikkeld door een speciaal team van Ontwerpfabriek: Cathy voor de vormgeving, Robert voor onderzoek, copy en branding en Jan Pieter voor de techniek.

 

 

team_Robert

Robert zit met zijn tengels aan de knoppen van de marketing- en communicatiemachine. Hij tikt ook teksten en is gek op merkbeleving en tevreden klanten. Houdt de juiste vaart erin als afremmer en stoker. Robert is vindingrijk, analytisch, intuïtief en resultaatgericht. En soms grappig.

social-facebook

 

team_Cathy

Cathy is onze liefste chef creatiewerkplaats. Geeft prachtig vorm aan de ‘look & feel’ van de 'machine-sites'. En heeft een bijbaan als dwarsligger voor de beste kwaliteit. Als je haar iets vraagt, verrast zij met een snoepwinkel aan ontwerpen. Cathy is creatief, accuraat en weegt trends. En altijd vrolijk.

social-facebook

 

team_JP

Jan Pieter bedacht in een visioen deze machine. Hij zet dingen aan, uit en in perspectief. Hij is als machinist een verbindend element tussen design, techniek en mensen. JP is makkelijk bereikbaar, merkenmaker en uitvinder.

social-facebook

 

Websitemachine.nl is een label van Ontwerpfabriek

Ontwerpfabriek kan als reclamebureau al je communicatie verzorgen. Van vormgeving en drukwerk tot maatwerk content management websites, van mediastrategie en inzet van social media tot presentaties en bedrijfsvideo.